Serum Sampon benti kutyák részére

Serum Sampon benti kutyák részére

3.599 Ft

Kategória:

Bővebb leírás

A SERUM sampon benti kutyák részére kifejezetten lakásban tartott kedvencek ápolására ajánlott. Parabén, szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít. Hidratáló hatású shea olaj, magas E-vitamin tartalmú ricinus olaj és jojoba olaj tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi.

Összetétel: Aqua, Cocamidopropyl betaine (CAPB), Fragrance, Glicerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Jojoba olaj, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Olaj Citromsav 

Célállatfaj: kutya

Jellemzők: 

• Hidratáló hatású shea olaj.
• Magas E-vitamin tartalmú ricinus olaj, mely védi és ápolja a bőrt.
• Jojoba olaj tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 
• A kedvező hatású összetevők gátolják a bőr és a szőr kiszáradását, a túlzott szőrhullást és a korpásodást. 
• A samponban található micellák felbontják a szennyeződés és a bőr közti kötéseket a molekulákban, majd magukhoz is vonzzák, és apró gömböcskékbe, úgynevezett micellákba zárják a szennyeződéseket. Emiatt a zsíros jellegű szennyeződéseket különösen hatékonyan oldják.
• Nem tartalmaz parabén tartósítószert, mely a bőr öregedését okozhatja.
• Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES) mentes termék. Ezek az összetevők irritálhatják a bőrt és a szemet, valamint lassíthatják a sebgyógyulást.
• A habosító fejnek köszönhetőn azonnal habot adagol, ami miatt hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.
• 230 ml-es flakon.

A kedvező hatású összetevők gátolják a bőr és a szőr kiszáradását, a túlzott szőrhullást és a korpásodást. 

A habosító fejnek köszönhetőn hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.

Adagolás és alkalmazás: A szőrzetet testhőmérsékletű csapvízzel alaposan át kell nedvesíteni. A Serum Sampon Benti kutyák részére a habosító fejnek köszönhetően azonnal habot adagol. Az állat testét a  samponnal gyengéden, egészen a szőr tövéig alaposan át kell dörzsölni, majd öblítés után a szőrzetet meg kell szárítani. Kerülje, hogy a termék szembe vagy fülbe jusson. A sampon szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal használható.

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. Szembe ne kerüljön.

Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év.

Tárolás: +15˚C és +25˚C között, az eredeti csomagolásban, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.