Serum Sampon kinti kutyák részére

Serum Sampon kinti kutyák részére

3.599 Ft

Kategória:

Bővebb leírás

SERUM sampon kinti kutyák részére kifejezetten szabadban tartott kedvencek ápolására ajánlott. Parabén, szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék.

Kiváló tisztító és hidratáló hatású sampon. Shea olaj és hidrolizált zabfehérje tartalmának köszönhetően a szőrt dúsítja, a bőrt rugalmassá  teszi, míg a csalán kivonat bőrnyugtató, korpásodást csökkentő hatású.

Összetétel: Aqua, Cocamidopropyl betaine (CAPB), Glicerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Urtica dioica (csalán) kivonat, Butyrospermum Parkii (Shea) Olaj, Hidrolizált zabfehérje, Citromsav, Parfum (Kiwi illat)

Célállatfaj: kutya

Jellemzők: 

• Shea olaj és hidrolizált zabfehérje tartalmának köszönhetően a szőrt dúsítja, a bőrt rugalmassá  teszi.
• A csalán kivonat bőrnyugtató, korpásodást csökkentő hatású.
• A kedvező hatású összetevők gátolják a bőr és a szőr kiszáradását, a túlzott szőrhullást és a korpásodást. 
• A samponban található micellák felbontják a szennyeződés és a bőr közti kötéseket a molekulákban, majd magukhoz is vonzzák, és apró gömböcskékbe, úgynevezett micellákba zárják a szennyeződéseket. Emiatt a zsíros jellegű szennyeződéseket különösen hatékonyan oldják.
• Nem tartalmaz parabén tartósítószert, mely a bőr öregedését okozhatja.
• Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES) mentes termék. Ezek az összetevők irritálhatják a bőrt és a szemet, valamint lassíthatják a sebgyógyulást.
• 230 ml-es flakon.

A habosító fejnek köszönhetőn hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.

Adagolás és alkalmazás: A szőrzetet testhőmérsékletű csapvízzel alaposan át kell nedvesíteni. A Serum Sampon Kinti kutyák részére a habosító fejnek köszönhetően azonnal habot adagol. Az állat testét a samponnal gyengéden, egészen a szőr tövéig alaposan át kell dörzsölni, majd öblítés után a szőrzetet meg kell szárítani. Kerülje, hogy a termék szembe vagy fülbe jusson. A sampon szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal használható.

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből.  Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. Szembe ne kerüljön.

Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év

Tárolás: +15˚C és +25˚C között, az eredeti csomagolásban, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Csomagolás: 230 ml-es haboló flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A fürdővíz élővízbe nem kerülhet. A csomagolóanyagot és a fel nem használt terméket a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.